PinterLight

Oameni buni, având in vedere că nu am mai activat de mult timp pe blog iar anul se aproprie de sfârșit, m-am gândit ca e momentul potrivit să pornesc în 2020 un proiect nou și o provocare nouă pentru mine, în cadrul Ateleriului Iacubovici.

Ideea e simplă: vreau ca voi să postați ca și comentariu la acest post un link către un articol de pe Pinterest. Articolul trebuie să fie din categoria de corpuri de iluminat, lămpi, veioze, etc. Practic orice poate fi folosit pentru iluminat sau e obiect decorativ ce include o sursă de lumină.

Ca idee, prefer proiectele ce au la bază sau au ca scop refolosirea de părți sau obiecte uzuale vechi ce nu mai sunt funcționale sau la modă, deoarece unul din scopurile mele personale este să arat că multe obiecte din jurul nostru ce nu își mai găsesc locul în casă, pot fi refolosite, nu aruncate. Dar în același timp îmi plac mult și cele ce au ca tematică designul industrial și/sau minimalist.

Evident, luând în calcul ca acest proiect este unul non-profit, nu voi alege proiectele ce presupun o cheltuială foarte mare cu materialele, doar dacă e super, mega, giga șmecher 🙂

În concluzie, în data de 15 a fiecărei luni voi alege unul din proiectele recomandate de voi până la acest moment, iar în urmatoarele 14 zile îl voi materializa. Rezultatul final am să îl înmânez/expediez celui ce a ales proiectul. Beneficiarul proiectului ales trebuie doar să achite curierul pentru expedierea coletului. Evident că dacă vă place cum a ieșit și dacă credeți că idee trebuie dusă mai departe, orice donație o să fie bine primită. Primul proiect îl voi alege pe 15 Ianuarie 2020.

Așadar sper să vă placă aceasta idee și să mă ajutați să o cresc în timp.

LIKE, SHARE and PEACE!!!

P.s. nu uitați să vă abonați la blog pentru a sta la curent cu evoluția proiectelor

Leave a Reply