Atelierul de creatie “IACUBOVICI”

Mda, poate ca ar fi cazul sa ma si explic putin despre ce se vrea a fi acest proiect numit Atelierul de Creatie “IACUBOVICI” .

Povestea a inceput cu mult timp in urma, cand mi-am gasit un hobby in a crea corpuri de iluminat putin mai diferite, dar la sfarsitul anului trecut m-am hotarat sa fac ceva concret, asa ca mi-am pus primele idei care le mai aveam ramase in cap si nu erau deja uitate si m-am hotarat ca cel putin cat o sa ma tina imaginatia, bugetul si Oana sa materializez aceste idei. Majoritate din ele sunt proiectate de mine de la zero, altele au diferite influente din alte proiecte, dar incerc pe cat posibil sa imi pun amprenta personala pe fiecare obiect creat in parte.

In incercarea de a sublinea ideea pe care voi merge cu aceste proiecte, as spune scurt ca sunt “things in a different light”.

Pana una-alta, vreau sa va spun ca lucrarile sunt de vanzare, pretul lor se stabileste de catre cumparator, iar in cazul in care eu consider ca cumparator a apreciat corect lucrarea, se vinde 🙂 Sincer doresc sa vand lucrarile in acest fel tocmai pentru a incerca sa obtin un feedback obiectiv din partea voastra 🙂

Primul exemplar din fiecare lucrare nu il voi vinde din diferite motive, cel putin nu momentan, deoarece intentionez ca undeva la sfarsitul anului sa le expun in cadrul unei expozitii, daca totul merge cu plus 🙂 Daca cumva doreste cineva vreuna din lucrari, pana atunci, voi face la comanda alte exemplare.

Pana una-alta, astept parerile voastre si feedback-ul, de oricare ar fi el 🙂

PEACE!

Leave a Reply