culoriile tinereti, nu ca am fi batrani…

Nu stiu despre voi dar sper ca ati avut si voi parte de ceea ce am sa va povestesc, ca altfel, parerea mea, ati pierdut multe chestii misto. Cine isi mai aduce aminte de criteriile dupa care ne gaseam iubite cand eram mai mici? Eu tocmai mi-am adus minte de cateva criterii de ale mele.

Unul din ele era sa avem multe chestii in comun. Simteam nevoia aia sa simt ca sunt multe chestii care ma leaga de persoana pe care o plac, probabil ca sa ma simt mai familiar cu ea si sa o pot aborda mai usor si mai natural. Cel mai tare era atunci cand aflam de la totfelul de surse chestii care ii placeau si realizam ca are aceleasi gusturi ca si mine. Mamaaa ce sarbatoare era, le spuneam prietenilor “Ai auzit ba, si ei ii place culoarea verde, clar suntem facuti sa fim impreuna” Evident mai tarziu am aflat ca culoare, scuzati cacofonia maro, nu are nici o treaba cu unirea a doua persoane.

O alta chestia dupa care ma ghidam, si care evident am aflat ca nu se pune, era sa fur privirile fetelor. Tare de tot imi placea sa fac chestia asta, pentru ca in mintea mea aveam impresia ca la un moment dat o sa se intample ca in filme si fata o sa vina la mine sa ma intrebe cum ma cheama si pana la urma o sa se dea prinsa :)) Vezi de treaba, ulterior, cu trecerea anilor am ajuns tot mai mult sa cred ca tot ce le trecea fetelor alora prin cap cand ma uitam asa cu coada ochiului la ele era “Da ce dracu se uita si obsedatu asta si se crede interesant….?” N-aveti de cat sa va suparati dar experienta mia spus ca de foarte multe ori am supraestimat femeia… Nu am ce sa va fac, eu am incercat sa le dau credit, in pofida prietenilor mei care ma indemnau doar la consumarea actului sexual. Asa ca in cele mai multe cazuri ajungeam sa le dau dreptate lor si sa-mi para rau ca imi consumasem energia si farmecul meu sarmant in van :))

Oare are rost sa deschid subiectul “sticluta”? Nu cred pentru ca  sunt convins ca aici toata lumea are multe de spus si multe amintiri va vin in minte. Ce nu am reusit niciodata sa aflu la jocul asta e ce era in mintea fetelor care il jucau, ca noi baietii stiu la ce ne gandeam, dar oare ce gandeau femeile… sau oare si aici le-am supraestimat? 🙂 glumesc…. putin….

Ce mia palcut foarte mult si ma bucur ca am avut parte, e perioada aia de tranzitie de la momentul la care te “indragosteai” de fiecare colega de banca si salivai in timpul orelor de mate, trimiteam biletele imbecile, la momentul la care am ajuns sa inteleg de ce fetelor le placeau baietii mai mari si am ajuns sa ma comport ca atare. Sper sa apreciati eleganta cu care am descris starea a doua…

Acuma cand stau si ma gandesc cat am “suferit” atunci dupa nush care fata, ma bucur ca ma facut sa sufar… ca altfel nu invatam nimic din perioada aceea.

E fain sa vad acuma, ca relatia nu are nici o treaba daca va plac aceleasi culori sau nu, sau daca mancati aceeasi mancare sau nu. Chestiile astea eu le vad doar ca pe o auto amagire pe care noi avem tendinta sa o cautam pentru a ne face sa ne simtim mai siguri pe relatiile noastre, cand defapt ele nu au nici o treaba cu relatia in sine. Putine lucruri trebuiesau e indicat sa le avem in comun, dar in grupa lor nu intra de nici un fel chestii de genul asta. Intradevar e mai usor sa faci cumparaturi daca avem aceleasi gusturi culinare… dar nu prea vad cum e relevant aspectul asta intr-o relatie 🙂 Relatiile nu sunt facut sa fie usoare, de aceea nu are sens sa cautam zone comune-tampon, ca pana la urma chestiile cu adevarate importante tot se vor infrunta fata in fata, opinii, principii… poate nici astea nu le vom avea in comun… nici asta nu conteaza foarte mult. What matters, is how you deal with them. Evident ca sunt lucruri peste care nu poti sa treci si pentru care nu merita lupta, dar alea sunt putine.

Si tot din ciclul amintiri din copilarie, mi-am adus aminte cum in clasa a7-a stateam la petrecerile alea date in sala de clasa unde veneam cu casetofonul cu leduri de acasa si profesoara statea cu noi , cum puneam tot felul de piese in incercarea de a transmite un mesaj subliminal fetelor de care imi placea… binenteles ca degeaba ca alea nu prea stiau engleza… si cred ca si daca ar fi stiut tot nu li se aprindea becu :))

Make love not war… and don’t forget to fuck from time to time 🙂 PEACE!

One Reply to “culoriile tinereti, nu ca am fi batrani…”

Leave a Reply