diferenta e in detalii…

Nu stiu cati dintre voi constientizeaza diferenta dintre “cautarea de socializare” si “cersitul de prietenie” Din experienta mea am vazut ca multi nu stiu diferenta, dar sincer nici nu cred ca ii intereseaza, drept urmare nu ma obosesc sa le dau atentie deoarece un om care nu constientizeaza o stare proprie inseamna ca ori nu poate ori… nu poate. Partea interesanta zic eu este faptul ca problema aceasta, ca si ulte altele, trebuie tratata din oglinda, adica din punctul celuilalt de vedere. Nu poti sa iti dai seama cat de multa presiune exerciti asupra unui individ decat daca te pui in locului lui, pentru ca fiecare individ are alte limite. Si aici e partea cu surprize, pentru ca punandu-te in Hslapii altui individ, nu poti sa nu te lasi influentat de propria fire, oricat de mult ai incerca sa te transpui obiectiv. Si aici apare problema la mine, zic eu. Eu fiind o persoana putin modesta 🙂 tind sa subapriecez limitele persoanei prin ochii careia incerc sa vad situatia, fapt care ma face sa renunt putin prea repede din frica de a nu “deranja”, care oricum e mult spus ca pana la urma, pula mea, nu-ti place nu raspunzi la tel de 2-3 ori si ma prind… da totusi eu tind sa renunt de cele mai multe ori cand nu primesc raspuns nici prima oara, care poate, foarte bine, si chiar este, de cele mai multe ori o intamplare ca individul sa nu fie disponibil din diferite motive. Binenteles ca aici intervine si propriul interes, bun simt si alte alea de a da un semn discret ca sa te faca sa intelegi ca nu e disponibil din motive obiective.

Na, ca sa vezi cu ce imi frec eu neuronii :)) Da oricum continui sa imi spun ca nu e rau sa fac asta, doar ca de cele mai multe ori tot trebuie sa imi reamintesc limitele pana la care e normal sa fac asta, ca sa nu ajung o femeie 🙂 😛 fara suparare

Pana la urma eu gandesc asa, zic eu, din pricina faptului ca sunt relativ dependent de socializare, iar fiind constient de asta am prea multa grija sa nu stau pe capul oamenilor. Da pana la urma c’est la vie, mergem mai departe cum putem si cu cei ce vor sa ne ramana alaturi.

Asta s fost din ciclul “lonelynes is a motherfucker” :))

PEACE – make love, sex, orice da nu razboi ca numa spala astai bani 🙂

9 Replies to “diferenta e in detalii…”

  1. Dependenta de socializare si cersirea de prietenie sunt o problema raportat la propria persoana, nu la ceilalti. Prietenii nu cred k te judeca pentru asta. Ca si cu medicamentele, cu ‘socializarea’ rezolvi simptomele, nu cauza. Cred k e vorba de autosuficienta si de multumire fata de viata personala. so find the problem within and try to fix it 🙂 take care!

    1. Io cred ca ai stat prea mult ascunsa sau ca nu ai fost destul de perceptiva la ce am avut de zis. Singura mea ” problema” e exagerarea in atentia de a nu supara pe altii 🙂 si sincer nu ma deranjeaza ca sunt asa, macar imi pasa 🙂

  2. Pai exagerarea asta vine de undeva nu? Sau apare asa doar k esti tu foarte grijuliu cu ceilalti? Da cred ca ptr asta e nevoie de un alt nivel de introspectie si k.i mai simplu sa stau ascunsa in pestera mea. Oricum discutia e doar de amorul artei, n.are nici un fel de finalitate.

Leave a Reply