Jurnalismul auto

‘navigand ‘ putin in seara asta am dat peste un post de a lui George Buhnici in care facea o comparatie intre 2 masini… puteti vedea aici postul .

Problema este ca eu sunt un mare împătimit al automobilelor si sunt un mare fan al celor de la TopGear UK . I-am urmarit inca de la prima emisiune si am vazut cum erau la inceput si cum au evoluat. Nu stiu cum de in ultimii 20 de ani nici un jurnalist din tara asta nu a incercat macar putin sa se lepede de atitudinea asta intepenita si seaca de a descrie intr-un reportaj/articol o masina atat de ipsit de implicare… voi nu intelegeti ca nu ne intereseaza sa ne povestiti de volumul portbagajului si de cifrele din cartea tehnica, alea le putem citi si noi din brosura! Cel ce priveste se asteapta de la jurnalist sa ii imprime starea pe care o traieste el langa si in masina prezentata!

Nu zic ca ar trebui sa facem ca la TopGear, pentru ca sunt constient ca acolo e vorba de alti bani si alta mancare de peste, dar macar sa va inspirati putin de la baietii aia, ca pana la urma si ei au pornit de la nimic si au invatat sa faca jurnalism. Si faptul ca producatorul sau concesionarul nu va plateste ca pe ei nu inseamna ca voi, din propriul orgoliu, nu trebuie sa va depasiti putin conditia se jurnalist…numa’ zic 🙂

Leave a Reply