Levels de socializare

Nu stiu cati dintre noi constientizeaza existenta nivelelor de socializare. Aici ma refer la acceptarea faptului ca existe infinite nivele de putere a relatilor dintre oameni. Chiar si daca lasam la o partea parerea subiectiva a indivizilor asupra relatiilor pe care le au cu ceilalti indivizi tot nu vom putea numara, eventual categorisii nivelul de relatii interumane la care iau parte.
Ca sa fiu mai concis o ma refer, particular, la relatiile dintre persoanele de sexe opuse, pentru ca genul acesta de relatii sunt cel mai des bagate in seama si tot ele va influenteaza perceptia asupra oamenilor cel mai mult.
Aici, parerea mea este ca pot exista infinit de multe combinatii. Asta pentru ca exista infinit de multe caractere. Daca ar fi sa o intreb pe mama, dupa ea un barbat cu o femeie ar putea fi doar in 2 feluri dw relatii: ori rude ori iubiti, iar cei din urma se pot divide intre: soti si amanti ( futui mama ei dw curva). Pentru ca mama nu ar putea niciodata sa perceapa altfel de legatura intre un barbat si o femeie. Eu cred ( sper ) ca generatia noastra vedea mai multe posibilitati ( desi unii reusesc sa imi demonstreze contrariul ). Adica un barbat ( vb din unghiul meu ) poate sa aprecieze o alta femeie sau chiar mai multe femei fara a avea nici un fel de legatura cu ele, la fel cum ar aprecia un fellow man. Love has nothing to do with it. Si asta cel mai mult am invatat de la Oana care m-a lasat sa ma exprimfata de ea fara a veni cu reactii sau remarci idioate, in momentul in care imi exprimam, intr-un fel sau altul aprecierea fata de o alta femeie. Pentru ca in fund ( cur ) si la urma urmei suntem toti oameni si, teoretic , avem acelasi potential. Aici multi masculi sunt convins ca o sa sara in sus, dar treaba lor. Eu sunt de parere ca atata timp cat iti supraestimezi adversarul, vei avea de castigat 🙂
In concluzie, zic, ( vb lui Max ) fiti deschisi, dar nu orbi, caci aveti doar de castigat ( spiritual vorbind, nu ma adresez celor care viseaza la X5 si Q7 etc).
Peace!
P.S. Va rog sa scuzati greselile de tipar dar am scris de pe telefon ca mia fost lene sa ma ridic din pat dupa lactop

2 Replies to “Levels de socializare”

Leave a Reply