unu noaptea

“viata” cum o numim noi, nu este altceva decat o bucata scurta a existantei noastre, perceputa momentan. Iar aceasta scurta existenta are un destin nestiut, de aceea trebuie sa ne folosim de ea pentru a iubi, trai si fara a uri si invidia.
Am folosit putine cuvinte, deoarece sunt multe altele care si-ar avea locul aici, dar tocmai asta e ideea, folositi-va bunul simt pentru a prinde ideea mea.
Noi nu suntem decat pe o bucata din drumul nostru, pe care o putem percepe acum datorita existentei fizice actuale, de aceea sa privim lucrurile ca pe o sesiune de examen: fiecare examen are un ciclu. La inceput esti ignorant pentru ca mai ai timp; ulterior  cand termenul se aproprie devii stresat dar parca tot nu ai chef de invatat; cu cateva zile inaintea lui pui incet mana pe carte; in ultimele zile inveti, desi esti constient ca e prea tarziu si speri ca ce vei acumula acum te va ajuta; cand ajungi in fata foii de hartie dai tot ce poti din ce ai invatat; iar dupa ce iesi din sala, nu te mai intereseaza care o sa fie rezultatul, o iei de la capat cu zambetul pe buze, te bucuri de cateva zile de liniste si te apuci de urmatorul examen, repetand acest ciclu.
Viata e menita sa fie un ciclu de bune si rele, dar esential este sa ramai doar cu experientele bune pentru a-ti cladi amintirile urmatoare.
Cred ca am mai spus asta intr-un post trecut, dar eu dupa lungi lupte duse cu mine, raman la parerea ca cel mai bine, ca sa poti profita de existenta actuala, este sa faci ce-ti place si ce te face fericit, fara a-i rani pe cei din jur, fie ei si straini. Mie asta imi da speranta ca
dupa existenta asta, voi avea sansa sa mai traiesc odata inca o existenta frumoasa.

PEACE!

Leave a Reply