care secol?!

Azi am avut “ocazia” sa ajung pe la Expo Transilvania, adica cel mai mare spatiu expozitional din Cluj. Ei bine, m-am lamurit inca odata ca romanul habar nu are in ce secol suntem.

In primul rand nu stiu cum poate fi acel loc numit “spatiu expozitional” deoarece arata mai rau decat debaraua femeii de servici de la liceu. Toti pereti sunt scorojiti, cabluri atarna peste tot, e mai frig decat in aer liber, din loc in loc vezi cate o draperie din aceea oribila din piata marasti in spatele careia stau ascunse alte cabluri impreuna cu tot felul de tevi care mai de care mai vopsite si sudate si sa nu mai zic de mocheta de pe jos care e lipita si peticita intr-o multime de locuri si jegoasa de parca ar fi intr-un grajd.

Eu nu pot sa-mi dau seama cum e posibil ca un stabiliment care se presupune ca are o prestanta si o vechime in domeniul targurilor si in cadrul caruia nu e ieftin sa iti expui marfa sau serviciile, inca funtioneaza in ziua de azi iar expozantii inca se chinuie si fac eforturi pentru a prinde un stand.

Chiar asa de costisitor si greu este sa reinvestesti o parte din castiguri in amenajarea targului? Asta a fost o intrebare idiot de retorica…. normal ca nu e, dar conducerea, in buna traditie romaneasca prefera sa “manance” tot profitul, pentru ca stie ca oricum clienti vor mai fi, ca doar e cam singurul spatiu expozitional din zona.

Cu parere de rau si constient de faptul ca ma repet, o spun raspicat: NU NE VOM DEZVATA NICIODATA DE OBICEIURILE REGIMULUI TRECUT!!! Nu ne intereseaza decat profitul instant, nu suntem deloc curioasi de consecintele actiunilor noastre, cel putin in mediul economic.

p.s. scuzati eventualele greseli ortografice, dar inca nu am mancat si vad mov 🙂

Leave a Reply