de muzica buna

Bai, trebuie sa fiu recunoascator ca in ultima vreme am avut noroc la capitolul ” sa imbinam utilul cu placutul ” . Drept urmare acum doua saptamani cand am venit cu treaba in capitala am avut noroc sa ii vedem si auzim in concert pe cei de la @ToulouseLautrec in @LaptariaEnache. Nu zic, baieti talentati, muzica misto doar ca sonorizare a lasat de dorit, dar na, nu prea ai de unde sa ai pretentii in spatiul ala de la laptarie.

Ei, faza mai misto e ca saptamana asta cand eram la Cluj ma gandeam eu ca ce misto ar fi sa-i prindem weekend-ul asta pe cei de le @trupabyron in concert, daca tot trebuie sa bat drumul pana la bucuresti din nou. Ei, cum am ajuns in Buc, m-a sunat un amic ca daca vrem sa iesim cu el in Club True ca canta Byron. 🙂 say no more!

Sincer, eu nu auzisem decat cateva piese pe la radio Guerilla ale celor de la Byron, dar mi-a placut foarte mult idee noului album de coveruri romanesti. Asa ca ne-am dat cu spray ca sa nu facem dush si am pornit-o la picior pe ulita, desi pacat ca am fost doar doi din trupa de @cjpartystarters. Clubul asta True nu e nu stiu ce grozavie, e ok, prea multe televizoare pentru un club cu specific rock/indie dupa parerea mea, dar na, e Bucuresti…

Mai, desi nu pot sa spun ca genul de muzica al celor de la Byron este neaparat pe gustul meu, trebuie sa recunosc ca nu suna rau, muzical vorbind. Acum tehnic vorbind, ca trupa sunt excelenti. Foarte bine inchegati si totodata foarte bine dezvolvati ca si muzicieni individuali, cu solistul in frunte, care are o voce excelenta ( si nu o zic numai eu ci si Oana 🙂 )

A, inca o chestie care a fost misto din partea lor. Au facut bis ma la final, spre deosebire de alte trupe care pleaca de pe scena dupa ce se incheie contractul…

Pentru cei interesati de mai multe detalii puteti vizita www.twitter.com/byronmusic si/sau www.twitter.com/truesocialclub .
p.s. multumim lui @TaviC pentru invitatie la acest eveniment ca altfel nu aflam de el ca nu a fost foarte mediatizat

Leave a Reply