Pe buda

Ba, toata lumea stie ca pe buda iti vin cele mai bune idei, asa cum, consider eu, ca mi-a venit si mie in cap testu asta in seara asta, in timp ce ma concentram
“Ascultati la mine, orice vor incerca sa faca producatorii astia de gadgeturi, nu o sa aproprie niciodata la capitolul fiabilitate si satisfactie client, de un produs Apple, pentru ca oricat ai incerca sa faci un copil alb sau negru intre doi oameni de culori diferite, tot mulatru o sa iasa. Apple e un fel de neamt nazist care stie ca tre sa imperechezi doua chestii de aceeasi mama, daca vrei calitate pe termen lung. Imperecheri inter-rasiale oricine poate sa faca, dar nimeni nu iti garanteaza rezultatul :)”
Voi puteti sa trageti orice concluzie subiectiva sau rasiala sau de care vreti, eu zic ca asta e o concluzie simpla si la obiect.
E una din legile naturii care zice ca pentru rezultate exceptionale trebuie sa apelezi la solutii simple, de baza. E riscant dar rezulatul e garantat. Great problems have simple solutions. Asta a facut Apple, solutii simple care sa satisfaca nevoile utilizatorului apeland la logica umana, care e la indemana oricarui individ.
Ca idee, un exemplu, daca ai in fata un produs Apple si nu stii cum sa-l operezi, gandeste-te la care ar fi cea mai logica traiectorie pentru a avea rezultatul dorit, pe cand la produsele microsoft trebuie sa inveti logica microsoft ca sa le poti folosi produsele, total pe dos.
Astept comenturi, otherwise o sa consider ca e foarte bine ce am zis aici.

4 Replies to “Pe buda”

  1. Mai nou , nu poti poti gasi simultaneitati intre Apple si Microsoft pentru simplu fapt ca ambele sunt solutii cumparate de milioane de utilizatori.
    Pentru unii , una e mai simpla si logica decat cealalta, pentru ca, pentru multi e mai logic sa gaseasca raspunsuri intre detalii decat sa priveasca lucrurile in fata. Asa cum, credem noi, sunte ele 🙂

Leave a Reply